Totul despre HydraFacial

Totul despre HydraFacial

Indiferent de vârsta, toți ne dorim o piele cât mai tânără și mai strălucitoare, nimeni nu-și dorește riduri, coșuri, chisturi sau puncte negre. Însă, dacă ai așa ceva, specialiștii de la Centrul Medical Dr. Zaharia îți pot oferi una dintre cele mai eficiente terapii de redare a prospețimii și frumuseții pielii tale.

HydraFacial este unul dintre cele mai complexe tratamente destinate regenerării pielii din profunzime spre suprafață, motiv pentru care a primit numeroase premii în ultimii ani pentru eficiența sa.

Tratamentul presupune minim cinci pași, dar în clinica noastră am introdus, acolo unde este necesar, etapa de extracții manuale de comedoane, chisturi sau puncte negre, dând astfel și o valoare terapeutică medicală acestei proceduri.

Pașii:

Prima etapă este cea de exfoliere Vortex și utiliează un amestec de seruri pentru îndepărtarea stratului de celule moarte, a sebumului și a altor reziduuri de pe suprafața pielii.

A doua etapă este cea de Vortex Peel care presupune o combinație de acid glycolic și salicylic cu concentrație aleasă în funcție de caracteristicile tenului, având rolul de a îndepărta stratul descuamativ superficial, pentru a favoriza refacerea unui tegument proaspăt și a crește permeabilitatea pielii pentru infuzare de substanțe regeneratoare.

A treia etapă este Vortex Extraction, care presupune extragerea suplimentară de sebum din porii deja deschiși.

A patra etapă este Vortex Boost, care ne permite sa aplicăm un tratament personalizat, în funcție de nevoile pielii tale și presupune fie seruri specifice, fie un tip de lumina care distruge bacteriile cauzatoare de acnee.

A cincea etapă este Vortex Fusion, prin care dăm pielii un impuls suplimentar de regenerare prin infuzarea unui complex de peptide, antioxidanți și acid hyaluronic care hidratează și tonifică tegumentul.

Cui se adresează:

HydraFacial se adreseaza tuturor tipurilor de ten în vederea oferirii unui tegument curat, proaspăt, tonifiat. El poate corecta eficient pilea uscată, ternă, seboreică, cu riduri fine sau hiperpigmentări superficiale. Rezultate spectaculoase obținem la tenurile acneice, acolo unde folosim și etapa de extracții manuale.

Recomandăm această terapie extrem de eficientă și înaintea oricărei alte proceduri cum ar fi: Dermapen, Mezoterapie, LASER, Intraceuticals. Este o plăcere și un confort imens atât pentru pacient cât și pentru terapeut să folosească o procedură, uneori usor invazivă cum ar fi Dermapen sau LASER, pe o față curată, activată și bine pregatită.

Care sunt beneficiile:

HydraFacial aduce numeroase beneficii privind îmbunătățirea aspectului și calității pielii, oferind rezultate instant: hidratare, reducerea porilor, reducerea sebumului, atenuarea petelor și a ridurilor fine, creșterea fermității pielii și a elasticității, și nu în ultimul rând este o terapia eficientă împotriva acneei, chiar și în forme avansate.

Durata sedinței este între 20 și 60 minute și nu necesită timp de recuperare. Acolo unde este nevoie, sedința presupune și aplicarea unei măști calmante și hidratante, astfel încat terapia se poate face chiar și înaintea unui eveniment.

Rezultatele pot dura mai mult de o săptămână, dar ședințele repetate aduc beneficii pe termen lung, iar senzația unui tegument curat care respiră prospețime este neprețuită.

Suntem clinică acreditată HydraFacial

La Centrul Medical Dr. Zaharia utilizăm doar aparatul original și exclusiv substanțele originale de la producător, respectând cu strictețe protocolul terapeutic, pe care, fiind o clinică medicală, l-am completat cu partea de extracții manuale.

Prețul ședinței începe de la 450 lei și poate crește, mai ales când sunt necesare extracții, în funcție de complexitatea nevoilor tenului tratat.

Beneficiile optime ale acestui aparat se pot obține numai îmbinând performanțele sale tehnologice cu experiența și profesionalismul terapeutului nostru.