Frumusețea nu poate fi agresivă.  Giveaway: o ședință de Mezoterapie! (valoare 120€)

Frumusețea nu poate fi agresivă. Giveaway: o ședință de Mezoterapie! (valoare 120€)

Ne întrebăm adesea care este motivul pentru care se exagerează în unele proceduri din domeniul esteticii. Terapiile de înfrumusețare nu trebuie să depășească limita naturalului.

Ne întrebăm adesea care este motivul pentru care se exagerează în unele proceduri din domeniul esteticii. Terapiile de înfrumusețare nu trebuie să depășească limita naturalului. Transformările evidente, vulgare sau chiar ridicole nu se pot încadra în normele esteticii. Mai degrabă sunt cazuri flagrante de malpraxis, pentru că medicul trebuie să fie un sfătuitor, nu doar un executant.

Pe de altă parte, a lăsa timpul să se imprime pe pielea ta, lăsând urme adânci, uneori prea devreme, și să spui că așa este natural, înseamnă lipsă de interes pentru sănătatea ta fizică și emoțională.

Persoane celebre a căror frumusețe am admirat-o de-a lungul anilor ne sunt expuse în media cu o înfățișare dezolantă, pretinzând că îmbătrânirea trebuie lăsată să-și urmeze cursul firesc.

Desigur, este mult mai comod să te complaci în ideea că a avea riduri de la 35 de ani este mai normal decât să investești în pielea ta. Dar, până pe la 35 de ani ai pielea pe care ți-a dat-o genetica, apoi cea pe care o meriți.

Tocmai de acesta am pregătit un concurs prin care oferim o ședință de mezoterapie în valoare de 120€.

Pentru a participa la concursul nostru, urmează pașii simpli de mai jos:

1.    Răspunde la întrebare - Folosind un singur cuvânt, spune-ne cum crezi că ar trebui să fie frumusețea? Scrie răspunsul tău în secțiunea de comentarii a postării noastre pe Instagram sau Facebook.

1.    Urmărește-ne - Asigură-te că ne urmărești pe Instagram la @doctorzaharia sau pe Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și sfaturile noastre de îngrijire.

2.    Like & Share - Dă like și share la postarea concursului pe Facebook sau share la story pe Instagram pentru a-ți mări șansele de câștig.

3.    Tag 2 prieteni - Menționează doi prieteni în comentariul tău care crezi că ar aprecia acest concurs și discuția despre frumusețe și îngrijire.

Extragerea va fi realizată cumulat de pe Facebook și Instagram, adunând toate comentariile participante.

Extragerea se va face pe data de: 25 Mai 2024.

PS. Participă atât pe Facebook cât și pe Instagram cu răspunsul tău și îți dublezi șansa de a câștiga în concursul nostru!