SPL

Square Pulse Light

Reducerea ridurilor
Atenuarea petelor
Reducerea cicatricelor
Rejuvenarea pielii
Creșterea tonusului pielii

Square pulse light sau SPL este o metodă ce utilizează lumina pulsata din spectrul IR și UV.

Spre deosebire de aparatele mai vechi de tipul IPL (Intense Pulse Light), la care intensitatea fasciculului luminos atinge un vârf care produce durere și arsură, noile generații de SPL utilizează doar energia terapeutică, evitând astfel reacțiile nedorite.

Aparatul pe care îl utilizam în clinica noastră este OrLight produs de Yperion și face parte din vârful gamei SPL, reducând mult disconfortul creat de senzația de arsură, durere sau înroșirea pielii.

Epilarea definitivă

Utilizarea laserului pentru epilarea definitivă este una dintre cele mai comune proceduri cosmetice. Laserul emite o lumină concentrată în foliculul de păr care, absorbind lumina, este distrus de către aceasta.

Epilarea cu laser are multiple avantaje față de alte metode, cum ar fi: precizia, viteza și predictibilitatea.

Având în vedere că epilarea laser prezintă o serie de riscuri, aceasta constituie o procedură medicală ce se recomandă a fi efectuată de personal abilitat. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere toate stafurile necesare atât înainte, cât și pe parcursul efecturării procedurilor.

Rejuvenarea pielii:

Pe lângă epilarea definitivă, performanțele laserului din cadrul clinicii noastre permit utilizarea pentru a răspunde mai multor nevoi terapeutice și estetice:

– luminozitatea fetei

– reducerea ridurilor

– tratarea cuperozei

– reducerea petelor pigmentare

Pe lângă procedurile care utilizează SPL, Perfect Skin by Dr. Zaharia oferă o gamă largă de servicii pentru rejuvenarea pielii: mezoterapiamicrodermabraziuneaterapia cu plasmă.

Aveți o întrebare în legătură cu acest serviciu?

Utilizați Formularul de Contact și promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Articole

Hydrafacial

Procedură must-have pentru toate tipurile de ten, ședința de Hydrafacial...

Augmentarea Buzelor

La Centrul Medical Dr. Zaharia, susținem frumusețea buzelor naturale estetic!...