Mezoterapia

"Terapia Dracula."

Reducerea ridurilor
Atenuarea petelor
Reducerea cicatricelor
Rejuvenarea pielii
Creșterea tonusului pielii

Contrar numelui său, Terapia Dracula este cel mai prietenos tratament dermato-estetic, deoarece utilizează plasma recoltată și centrifugată din sângele propriu. Se reduce astfel riscul de infecții, alergii sau intoleranțe, devenind o procedură biologică foarte sigură și cu efecte naturale, care urmează procesul firesc de regenerare al țesuturilor.

Sângele este recoltat și centrifugat în eprubete speciale, care utilizează un filtru ce permite separarea globulelor roșii și albe și sedimentarea lor la fundul eprubetei.

Deasupra filtrului se depune un strat fin (PRP), îmbogățit în trombocite, care au pe suprafața lor numeroși factori de creștere și regenerare a țesuturilor. Acest strat (PRP sau platelet rich plasma) se recoltează în seringă și se depune, cu un ac fin, în dermul superficial sau în scalp.

Procedeul este minim invaziv și nu necesită obligatoriu anestezie cu crema, decât dacă persoana tratată își dorește un confort suplimentar în timpul injectării. În timpul terapiei și scurt timp după, poate apărea o senzație de usturime, arsură, prurit sau înroșirea zonei tratate. Acestea sunt semne care confirma eliberarea factorilor de pe suprafața trombocitelor și reprezinta semnale pozitive.

Zonele tratate pot fi:

– fața, gâtul, decolteul, mâinile, scalpul.

Rezultate:

– rejuvenare

– reducerea ridurilor fine și a porilor

– creșterea tonusului tegumentar și îmbunătățirea volumelor

– reducerea cicatricelor postacnee sau de altă natură

la nivelul scalpului: reactivarea foliculilor piloși și îngroșarea firelor de par, reducerea căderii părului îi creșterea în volum a podoabei capilare.

Aveți o întrebare în legătură cu acest serviciu?

Utilizați Formularul de Contact și promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Articole

Hydrafacial

Procedură must-have pentru toate tipurile de ten, ședința de Hydrafacial...

Augmentarea Buzelor

La Centrul Medical Dr. Zaharia, susținem frumusețea buzelor naturale estetic!...