Laser CO2RE

de la Syneron & Candela

Reducerea ridurilor
Atenuarea petelor
Reducerea cicatricelor
Rejuvenarea pielii
Creșterea tonusului pielii

Laserul CO2RE de la Syneron & Candela pe care îl puteți găsi la Centrul Medical Dr. Zaharia este vârful de gamă din categoria laserelor fracționate. Folosind inteligența artificială, este extrem de fiabil și intuitiv, obținând rezultate spectaculoase cu reacții secundare și timp de recuperare minime.

Se observă performanțe deosebite în tratarea cicatricilor postacnee sau alte tipuri de cicatrici, inclusiv postoperatorii, hipertrofe sau cheloide. De asemenea, aparatul este extrem de eficient în rejuvenarea pielii, reducerea porilor dilatați, atenuarea până la dispariție a ridurilor fine, creșterea tonusului și a elasticității tegumentului.

Laserul CO2 este folosit și pentru reducerea petelor pigmentare superficiale și creșterea luminozității pielii.

Printre aplicațiile laserului se numără și atenuarea importantă a vergeturilor pe orice zonă a corpului, însotită de creșterea tonusului tegumentului din zona tratată.

Nu în ultimul rând, este terapia cea mai apreciată pentru tratarea liniilor din jurul gurii (smoker lines).

Programarea pentru terapie se face în urma unui consult în care se stabilesc indicațiile, modul de pregătire a zonei ce urmează a fi tratată, descrierea intervenției, informații pentru îngrijirea post-terapie, prețul procedurii și intervalul dintre ședințe.

Aveți o întrebare în legătură cu acest serviciu?

Utilizați Formularul de Contact și promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Articole

Hydrafacial

Procedură must-have pentru toate tipurile de ten, ședința de Hydrafacial...

Augmentarea Buzelor

La Centrul Medical Dr. Zaharia, susținem frumusețea buzelor naturale estetic!...