Dermapen

Friendly needles

R. ridurilor
Aten. petelor
Reducerea cicatricelor
Rejuvenarea pielii
Creșterea tonusului pielii

În sine, Dermapen este un dispozitiv medical ce constă într-o parte electrică de mână și una de unică folosință, cu 12 microace, dispuse în formă de cerc. Pentru rezultate optime, la Centrul Medical Doctor Zaharia folosim ultima generație Dermapen, Generația 4.

Odată puse în funcțiune, microacele din dispozitiv oscilează foarte repede și pătrund în piele la o adâncime presetată de doctorul dermatolog.

Zonele principale ce pot fi tratate cu Dermapen: față, gât, decolteu.
Acesta este folosit pentru a ridica, întinde și întineri pielea. Dermapen s-a dovedit eficient în reducerea ridurilor, a liniilor fine, cicatricilor chirurgicale, acneei și a vergeturilor.

Intervenția cu Dermapen este recomandată atunci când se dorește reîntinerirea tenului, diminuarea petelor de la nivelul pielii, a cearcănelor și a vergeturilor, precum și atunci când se urmărește îmbunătățirea aspectului cicatricilor post operatorii sau din urma acneei.

O ședință tipică este împărțită în următorii pași: pregătirea tenului, aplicarea unei creme anestezice pentru confort sporit, procedura în sine și aplicarea unei măști calmante și a unei creme post terapie.

În comparație cu alte intervenții, Dermapen este o soluție sigură pentru orice tip de piele, include un disconfort minim la nivelul zonei de acțiune, iar durata procedurii este foarte mică.

Aveți o întrebare în legătură cu acest serviciu?

Utilizați Formularul de Contact și promitem să vă răspundem în cel mai scurt timp.

Articole

Hydrafacial

Procedură must-have pentru toate tipurile de ten, ședința de Hydrafacial...

Augmentarea Buzelor

La Centrul Medical Dr. Zaharia, susținem frumusețea buzelor naturale estetic!...