Servicii

/Servicii medicale complete în contract cu casa de asigurări de sănătate

/Consultații și terapii in regim privat

/Ecografie generală

/Electrocardiogramă

Genki Medical Center ofera toată gama de servicii de recuperare medicală și este dotată cu echipamente medicale de ultimă generaţie. Se adresează tuturor pacienților cu probleme articulare, ortopedice sau de natura traumatică.
 

30 de ani de experiență

Costel este Președintele Centrului Medical Dr. Zaharia. Medic primar de medicină de familie cu o experiență de peste 30 de ani, Costel are competențe în ecografia generală și a urmat cursuri de specializare în proceduri dermato-estetice în Germania, Austria, Polonia, Franța și România.

Un adevărat profesionist

Claudiu colaborator în cadrul Centrului Medical Dr. Zaharia, fiind medic specialist în medicină de familie. Membru al CRM (Colegiul Medicilor din România), Claudiu a urmat multiple training-uri și cursuri de specializare în proceduri medicale precum SPL (lumina intens pulsată), electroterapia și fizioterapia.

dermatoestetică medicală

dermatopediatrie

dermatovenerologie

hydrafacial & intraceuticals

microdermabraziune

radiofrecvență & terapie SPL

Centru Medical Doctor Zaharia a fost creat din respect pentru Oameni. Ne dorim să vă simțiți bine de cum ne treceți pragul și vă asigurăm de toată grija și de tot profesionalismul nostru.