Ne bucuram sa va fim de ajutor

Timisoara, Zugrav Nedelcu 11 : Orar: Luni - Marti - Miercuri - Joi - Vineri 8.30 - 20.00
  Contact : 0256.436.641 ; 0722.531.457

PRP (TERAPIA CU PLASMA / DRACULA)

Contrar numelui sau, terapia Dracula este cel mai prietenos tratament dermato-estetic, deoarece utilizeaza plasma recoltata si centrifugata din sangele propriu. Se reduce astfel riscul de infectii, alergii sau intolerante, devenind o procedura biologica foarte sigura si cu efecte naturale, care urmeaza procesul firesc de regenerare al tesuturilor.

Sangele este recoltat si centrifugat in eprubete speciale, care utilizeaza un filtru ce permite separarea globulelor rosii si albe si sedimentarea lor  la fundul eprubetei. Deasupra filtrului se depune un strat fin (PRP) , imbogatit in trombocite, care au pe suprafata lor numerosi factori de crestere si regenerare a tesuturilor. Acest strat (PRP=platelet rich plasma) se recolteaza in seringa si se depune, cu un ac fin, in dermul superficial sau in scalp.

Procedeul este minim invaziv si nu necesita obligatoriu anestezie cu crema, decat daca persoana tratata isi doreste un confort suplimentar in timpul injectarii. In timpul terapiei si scurt timp dupa, poate aparea senzatie de usturime, arsura, prurit sau inrosirea zonei tratate. Acestea sunt semne care confirma eliberarea factorilor de pe suprafata trombocitelor si reprezinta semnale pozitive.

Zonele tratate pot fi : fata, gatul, decolteul, mainile, scalpul.

Rezultate :- rejuvenare

-reducerea ridurilor fine si a porilor

-cresterea tonusului tegumentar si imbunatatirea volumelor

-reducerea cicatricelor postacnee sau de alta natura

-la nivelul scalpului : reactivarea foliculilor pilosi si ingrosarea firelor de par, reducerea caderii parului si cresterea in volum a podoabei capilare