Ne bucuram sa va fim de ajutor

Timisoara, Zugrav Nedelcu 11 : Orar: Luni - Marti - Miercuri - Joi - Vineri 8.30 - 20.00
  Contact : 0256.436.641 ; 0722.531.457

Este una dintre terapiile “vedeta” , extrem de indragita si apreciata de catre pacientele si pacientii nostri , datorita rezultatelor excelente si a senzatiei de fata curata si sanatoasa in urma sedintelor.

Procedeul este un tip de microdermbraziune umeda, deoarece utilizeaza, alaturi de exfolierea tegumentului, substante naturale care produc un peeling superficial si o regenerare tegumentara evidenta.

Presupune mai multe etape in cadrul aceleeasi sedinte, fiecare pas avand rolul sau bine stabilit : curatare, peeling, hidratare, rejuvenare, regenerare. Este neinvaziv, nedureros si nu necesita timp de recuperare.

Acolo unde exista comedoane sau puncte negre, unul din pasi este extarctia acestora printr-o tehnologie speciala , nedureroasa, numita Vortex.

Cunoscut in toata lumea pentru beneficiile pe care le aduce pielii, HydraFacial a fost desemnat “Cel mai bun echipament de hidrodermoabraziune al anului”, premiu oferit de catre revista Les Nouvelles Esthétiques & Spa. Folosit de staruri de peste hotare precum Kate Winslet, Beyonce si Paris Hilton, tratamentul HydraFacial a devenit repede popular si in randul vedetelor din Romania.

HydraFacial a castigat premiul pentru cel mai bun echipament de hidradermoabraziune in 2017.