Ne bucuram sa va fim de ajutor

Timisoara, Zugrav Nedelcu 11 : Orar: Luni - Marti - Miercuri - Joi - Vineri 8.30 - 20.00
  Contact : 0256.436.641 ; 0722.531.457

tratament hydrafacial

HydraFacial, terapia vedeta pe timp de vara

Tenul proaspat, curat, care da senzatia de sanatate, arata intotdeauna bine, indiferent ca este sau nu bronzat.

In perioadele de expunere la soare trebuie sa alegem terapii de intretinere care sa nu aiba efecte secundare in combinatie cu actiunea razelor ultraviolete.

Nu neglijati intretinerea pielii pe timp de vara ! Bronzul este frumos, dar efectul lui asupra tenului, in timp, poate fi extrem de nociv. De aceea, o hidratare si o protectie corecta ne ajuta sa pastram o piele sanatoasa pe o perioada foarte lunga .

HydraFacial vine cu avantaje multiple, aducand beneficii atat in ceea ce priveste o hidratare profunda cat si a protectiei si nutritiei straturilor tegumentare.

Procedeul presupune mai multi pasi

  • Primul pas consta intr-o curatare profesionala a tenului, printr-o exfoliere delicata a straturilor superficiale de celule cheratinizate, scazand presiunea de pe straturile mai profunde si stimuland astfel ritmul regenerarii. Sunt utilizate substante naturale, care realizeaza un peeling usor, relaxant, creand o senzatie de confort si de prospetime.
  • Etapa urmatoare consta in extragerea, fara durere, a impuritatilor din pori si chiar a comedoanelor, printr-un sistem patentat (Vortex), urmata de o infuzie importanta de substante care hidrateaza si hranesc straturile pielii
  • Ultimul pas culmineaza cu o saturare a pielii cu antioxidanti , atat de importanti in lupta cu factorii de agresiune din mediu, cat si o infuzie de peptide care vor intra in componenta noilor fibre de colagen si elastina, dand pielii tonusul si aspectul tanar si curat.

HydraFacial se adreseaza tuturor tipurilor de ten pentru intretinere , curatare si revitalizare, dar si unor aspecte mai speciale cum ar fi : tenul seboreic si chiar majoritatii formelor de acnee, ridurilor fine, petelor hipercrome, porilor dilatati.

Procedeul se poate combina foarte bine cu mezoterapia, dermapenul sau injectari de acid hialuronic.

Sa nu uitam ca HydraFacial a castigat in 2017 premiul pentru cel mai bun echipament de hidradermabraziune din lume !