Ne bucuram sa va fim de ajutor

Timisoara, Zugrav Nedelcu 11 : Orar: Luni - Marti - Miercuri - Joi - Vineri 8.30 - 20.00
  Contact : 0256.436.641 ; 0722.531.457

injectari acid hialuronic

Cu cat faceti buzele ?

Este intrebarea cea mai frecventa, urmata de “cat costa cearcanele?” sau “cu cat faceti pometii?” .

Sunt intrebari legitime, firesti, pentru ca ,in dermatoestetica, piata este imensa , iar ofertele sunt extrem de diverse.

Nu intrebarea in sine este cea care nu este in regula , ci faptul ca este prima intrebare, uneori singura, din noianul de intrebari care ar trebui puse.

In consecinta, prima concluzie ar fi ca , pentru o procedura cum ar fi infrumsetarea buzelor sau corectia cearcanelor sau a pometilor, primul lucru care conteaza este pretul .

Haideti sa analizam putin acest aspect .  Daca raspunsul la intrebarea “cat costa buzele?” ar fi : “cel mai mic pret de pe piata” , credeti ca ar fi un raspuns competitiv ?  Concret, sa spunem : “100 euro” . Pacientele vor da buzna , atrase de un pret extrem de atractiv, tinand cont de faptul ca  o volumizare profesionala, atat din punct de vedere estetic cat si al sigurantei medicale, incepe de la 250 euro.

Ce vor primim pentru 100 de euro ? Un rezultat conform pretului. Buze inesteice, consecinta a utilizarii unei substante ieftine, cu riscul unor efecte secundare importante imediat sau in timp. In plus, credeti ca un injector cu experienta foloseste substante ieftine si cu riscuri de complicatii ? De obicei, substantele cu preturi mici si de o calitate indoielnica sunt utilizate de persoane a caror putere financiara este in acord cu experienta lor. Revenind, 100 euro = buze urate . Credeti ca a fost o investitie buna ? Personal, consider ca este o pierdere importanta, deoarece corectia unor interventii esuate necesita timp, bani si energii suplimentare, de cele mai multe ori cu costuri mult mai mari decat cele initiale.

Asadar pretul, desi este un factor important, nu trebuie sa fie nici decisiv si  in niciun caz pe primul loc.

Cereti informatii despre tipul si calitatea substantei utilizate-nu este greu sa gasiti informatii pe internet. Care este denumirea produsului, cine il produce, cate ste de apreciata de utilizatori si de beneficiari, care este cantitatea din fiola, ce efecte secundare ar putea da substanta, cat timp va tine efectul injectarii ?

Incercati sa obtineti referinte despre injector. Puteti cere aceste date de la receptia clinicii , de pe internet sau de la alte peciente care il cunosc deja. Este medic ? (acidul hialuronic si botox-ul pot fi injectate exclusiv de catre medici) . Ce experienta are ? (de cat timp injecteaza, unde s-a pregatit, cu cine, ce proceduri are in portofoliu, ce referinte ii dau pacientii)   Injecteaza intr-un cabinet adecvat, autorizat ? (este un cabinet curat, ce dotari are, se respecta regulile de asepsie)   Are o echipa in jurul sau ? Poate fi gasit atunci cand este nevoie, inclusiv dupa efectuarea procedurii ?

Daca la aceste intrebari veti obtine raspunsuri care sa va multumeasca si sa va determine sa faceti procedura, atunci veti intelege mult mai bine  valoarea adevrata a interventiei la care apelati. Si, nu uitati : nu cumparati substante la mililitru, ci rezultatul unei proceduri a carei valoare poate sa depaseasc cu mult suma pe care o scoateti din portofel daca este corect facuta.

Personal, nu voi flosi niciodata substante ieftine, deoarece nu-mi doresc rezultate ieftine. In plus, pacientele mele, fara exceptie, merita tot ce este mai bun.